Ταμυναια 2021 24 & 25 Αυγούστου! Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στον Κάραβο Αλιβερίου!

  


   Την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Αυγούστου ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου συνεχίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα ΤΑΜΥΝΑΙΑ 2021 τις οποίες ξεκίνησε με την υπέρλαμπρη συναυλία της αγαπημένης μας Γλυκερίας. Στο πανέμορφο λιμάνι του Καράβου Αλιβερίου στις 21:00 το βράδυ θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε εκδηλώσεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους!


Την Τρίτη 24 Αυγούστου στις 21:00 ο Αλιβεριώτης Σταύρος Πηλιχός, μαζί με τη Χρύσα Πέππα, την Ζωή Γιαννούλη και φυσικά τον μαέστρο Χρήστο Κουμούση, θα μας χαρίσει ένα μοναδικό Live που σίγουρα θα χαραχτεί στη μνήμη όλων μας για καιρό! Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, που θα μας οδηγήσει σε λυρικούς κόσμους τέχνης και διασκέδασης, μας περιμένει στο πανέμορφο λιμάνι του Καράβου!


Την Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 21:00 τη σκυτάλη αναλαμβάνει η «Παραμυθοχώρα», με την διαδραστική, επιμορφωτική παράσταση κουκλοθέατρου "Ο Φρίξος το δρακάκι". Η παράσταση κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά στα «Ταμύναια 2021» εγκαινιάζοντας μια σειρά επιμορφωτικών ιστοριών που θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τη σεζόν 2021-2022. Η πρωτότυπη μουσική της παράστασης είναι μια δημιουργία του Darkon (Κώστα Νακόπουλου). Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει κλήρωση με δώρα για τους μικρούς μας φίλους!

 Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και στις δύο εκδηλώσεις.