Αποστολή βοήθειας στα πυρόπληκτα αδέλφια μας στη Βόρειας Εύβοιας!

 


Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου στα πλαίσια της προσπάθειάς του, να παρέχει στήριξη και βοήθεια στα πυρόπληκτα αδέλφια μας της Βόρειας Εύβοιας, που ήρθαν αντιμέτωπα με τον πύρινο εφιάλτη, είχε πραγματοποιήσει ανοιχτό κάλεσμα συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης.



Τα είδη που συγκεντρώθηκαν μέσα από αυτή την οργανωμένη κινητοποίηση παραδόθηκαν στον πρόεδρο του Εξωραϊστικού - Εκπολιτιστικού Σύλλογου Βουτά, κύριο Θανάση Κομποθανάση.
Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και την ένθερμη υποστήριξη τα σουπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και ΑΒ Βασιλόπουλος καθώς και το πλήθος κόσμου που παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, έδωσε δυναμικά το παρόν προσφέροντας από το υστέρημα του.



Ευχαριστούμε ακόμη την εταιρεία του κυρίου Γεώργιου Παπουτσή, η οποία ανέλαβε εθελοντικά τη μεταφορά όλων αυτών των ειδών από το Αλιβέρι μας στην Βουτά Ιστιαίας.



Η ανταπόκριση όλων ήταν πραγματικά συγκινητική, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως όταν πολλοί άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό όλα είναι δυνατά.
Σας ευχαριστούμε.