Το Αλιβεριωτικο καρναβάλι θα ζωντανέψει πάλι!

 


Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά τις όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος που κρατούν ζωντανή την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

  Πέρυσι τέτοιες μέρες το όμορφο Αλιβέρι βρισκόταν υπ’ ατμόν . Μετρούσαμε αντίστροφα τις ώρες καθώς σε λίγα 24ωρα θα ξεχυνόμασταν όλοι στους δρόμους για να γιορτάσουμε τις αποκριές.

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου συνέχιζε την ωραία και επιτυχημένη παράδοση που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια διοργανώνοντας το «3ο Καρναβάλι Αλιβερίου».



   Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου  η καρδιά των Αποκριών χτύπησε στο Αλιβέρι! Παρουσιαστές ο Βασίλης Γκότσης και η Τζένη Κοσμίδου οι οποίοι φρόντισαν να ξεσηκώσουν τους πάντες στους ρυθμούς του καρναβαλιού.

   Γλέντι, χορός, κέφι, μουσική, μοναδικοί βραζιλιάνικοι ρυθμοί, τραγουδιστές, χορευτές και ξυλοπόδαροι ήταν μόνο λίγες από τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει για εσάς ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου.

   Οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταμάτησαν εκεί αφού στο καρναβάλι του Αλιβερίου  βρισκόταν ο Θεός Ποσειδώνας, με τη Βασίλισσα Γοργόνα και το μαγευτικό τους όστρακο στο οποίο μπορούσατε να φωτογραφηθείτε.

  Έπειτα σειρά είχε η παρέλαση των μοναδικών αρμάτων και των καρναβαλιστών η οποία μέσα σε ξέφρενους ρυθμούς και κέφι κατέληξε στον Κάραβο όπου πραγματοποιήθηκε το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου!


  
Πόση νοσταλγία γεννούν στις καρδιές όλων μας αυτές οι αναμνήσεις. Αναμνήσεις τόσο κοντινές μα και τόσο μακρινές συνάμα. Στην σκέψη πως φέτος τίποτα από αυτά δε θα πραγματοποιηθεί η μελαγχολία κατακλύζει τις ψυχές μας. Μια μελαγχολία που μονάχα η βεβαιότητα πως σύντομα θα ξαναέρθουν τέτοιες στιγμές μπορεί να τη διώξει.

Ελπίζουμε σύντομα ο Covid 19 να αποτελεί μια δυσάρεστη ανάμνηση για όλους μας. Όταν αυτό συμβεί ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου δεσμεύεται πως θα σας χαρίσει πλήθος χαρούμενων εκδηλώσεων και στιγμών. Στιγμών που θα χαράξουν βαθιά στη μνήμη σας τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Το Αλιβεριώτικο Καρναβάλι θα ζωντανέψει πάλι, πιο κεφάτο από ποτέ! Το κόσμημα της καρδιάς μας, το Αλιβέρι μας θα λάμψει ξανά. Ως τότε τηρούμε όλα τα μέτρα.

   Συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα, βοηθώντας ο καθένας από το δικό του μετερίζι να τελειώσει αίσια και σύντομα αυτή η σκοτεινή παρένθεση της πανδημίας.  Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!