Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο χορηγό Ι.Ι.Ε.Κ PRAXIS!


 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο χορηγό των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων «Ταμύναια 2022»Ι.Ι.Ε.Κ PRAXIS.

Όπως κάθε χρόνο τα βλέμματα όλων, θα συγκεντρωθούν στο αγαπημένο Αλιβέρι, το μαγευτικό λιμάνι του Καράβου και την ευρύτερη περιοχή.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα είναι πραγματικά φαντασμαγορικές και θα περιλαμβάνουν πλήθος καλλιτεχνικών δρώμενων που θα πραγματοποιηθούν στις 16,17 και 18 Αυγούστου.


Τρίτη 16 Αυγούστου, η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους. «Περιπέτειες στην Μπαλονούπολη». Το μοναδικό Theaterballonshow στην Ελλάδα με εντυπωσιακές μπαλονοκατασκευές για τους μικρούς μας φίλους με τον Γιώργο Μαγκίνη. Πρόκειται για μία πρωτότυπη διαδραστική παράσταση που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει την καρδιά των μικρών μας φίλων ανά την επικράτεια, στην οποία πέραν του πρωταγωνιστή όλοι οι άλλοι ήρωες είναι εντυπωσιακές μπαλονοκατασκευές. Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21:00


Την Τετάρτη 17 Αυγούστου έχουμε ένα μοναδικό live με το δικό μας αστέρι, τον αγαπημένο μας Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, έναν μοναδικό πολυτάλαντο καλλιτέχνη που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε ιδιαίτερα αφού είναι παιδί του αγαπημένου μας Αλιβερίου. Το live θα ξεκινήσει στις 22:00.


Τα Ταμύναια κλείνουν Πέμπτη 18 Αυγούστου με την μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού που σίγουρα θα αφήσει εποχή. Στις 22:00 στο όμορφο λιμάνι του Καράβου μας θα βρίσκεται η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία θα παρουσιάσει ένα μοναδικό λαϊκό πρόγραμμα ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες.
Τις εκδηλώσεις θα παρουσιάσει η κυρία Τζένη Κοσμίδου.